Leven

Zorgverzekering

Zorgverzekering
Zorgverzekering
De zorgverzekering is in Nederland verplicht. Aanvullende verzekeringen zijn niet verplicht en kunnen worden toegevoegd aan de basisverzekering. Het basispakket wordt elk jaar door de overheid vastgesteld, hieronder een overzicht van wat er dit jaar geldt & op deze website of zorgverzekering vergelijken vindt je een mooi overzicht van de mogelijke partijen.
Zorgverzekering

WA-verzekering

WA Verzekering

De WA verzekering ook wel aansprakelijkheidsverzekering genoemd is een verzekering waar je eigenlijk niet zonder kunt. Met deze verzekering verzeker je namelijk financiële schade waarvoor jij of je gezinsleden aansprakelijk voor zijn. De WA verzekering is dus een verzekering waarmee je het risico van aansprakelijkheid beschermt. Bij de WA verzekering is er onderscheid tussen particulieren en beroepsaansprakelijkheid. De verzekeringen die u hieronder vindt zijn particuliere WA verzekeringen.
WA-verzekering

Rechtsbijstandverzekering

Rechsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering
Iedereen kan te maken krijgen met onverwachtse situaties en conflicten, het is dan fijn om te weten dat je met één telefoontje terug kan vallen op juridische hulp. Een rechtsbijstandsverzekering is een verzekering voor ondersteuning van advocaten en juristen.
Rechtsbijstandverzekering

Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering
Een ongevallenverzekering is een verzekering waarmee je, je voor de kosten kunt van ongevallen kunt beschermen. Er vindt uitkering plaats bij ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit en overlijden. De definitie voor een ongeval is door verzekeraars vastgesteld zodat hier geen onenigheid over kan bestaan, de defenitie van een ongeval luidt: “Een plotseling, onverwacht, van buiten inwerkend geweld op het lichaam van de verzekerde, waaruit rechtstreeks een medisch vast te stellen lichamelijk letsel is ontstaan, of zijn of haar dood.”
Ongevallenverzekering

Huisdierenverzekering

HuisdierenverzekeringEen huisdierenverzekering is een verzekering om de kosten te dekken die u hebt aan uw dierenarts.  De huisdierenverzekering is een ziektekostenverzekering voor uw hond of kat, kosten voor medische zorg van uw huisdier kunnen snel oplopen net zoals bij de zorg voor mensen.

De huisdierenverzekering dekt in veel gevallen alles wat betreft behandelingen en operaties. Meestal betaalt u de dierenarts de rekening en declareert de rekening achteraf. U krijgt dan alle kosten vergoedt of een gedeelte daarvan.
Huisdierenverzekering

Arbeidsongeschiktheid (AOV)

ArbeidsongeschiktheidsverzekeringVeel ondernemers taan er niet bij stil, het kan namelijk voorkomen dat je arbeidsongeschikt raakt. De arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov)  biedt de oplossing. De arbeidsongeschiktheidsverzekering is in Nederland een verzekering voor zelfstandige ondernemers.
Arbeidsongeschiktheid (AOV)